Prijzen

Trimmen van uw hond

Het trimmen van uw hond is maatwerk. Er wordt getrimd volgens het voor het ras (of gelijkend op, bij een kruising) geldende trimschema, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de conditie van uw hond en uw wensen. De exacte prijs voor úw hond wordt bepaald aan de hand van de grootte van de hond, de staat waarin de vacht/huid zich bevindt en het gedrag van de hond. Heeft u bijvoorbeeld een gecastreerde/gesteriliseerde hond, in welk geval de vacht meestal extreem verdikt/verlengd is, dan zal de behandeling van uw hond langer duren en zal de prijs hoger uitvallen. Uiteraard zult u niet zonder bericht ineens veel meer moeten betalen dan de afgesproken prijs.

De prijzen zijn gebaseerd op een behandeling door gediplomeerde trimsters met een erkende opleiding van het Cursuscentrum in Barneveld en de Trimacademie, een stageperiode bij een gerenommeerde trimsalon en vakkennis die wordt bijgehouden door het bijwonen van workshops, vakdagen en evenementen. In de salon worden alleen het beste materiaal en verzorgingsproducten van Natures’ Specialties op natuurlijke basis en zonder chemische toevoegingen gebruikt.

Wij werken vanaf 2023 een uurtarief van € 65,-. Omdat bij ons de honden tussendoor nog even op de grond mogen om te kunnen ontspannen of soms eventjes moeten wachten voordat ze verder behandeld  kunnen worden, rekenen we alleen de tijd die we daadwerkelijk met de hond bezig zijn.